Kur bebet ngjasojnë me të famshmit

Sigurisht se nuk është risi për ju të shihni ndonjë foshnje që ngjason me një person të caktuar – mirëpo, kur një bebe ngjason me një yll botëror të kinematografisë (apo karakter), muzikës, sportit, shoubizit, politikës … atëherë ajo shndërrohet në hit të internetit.

Në vijim ju sjellim 9 bebe që ngjasojnë si dy pika uji me yje të njohura botërore – e që prindërit e tyre krenarë i kanë ndarë me lexuesit tjerë në internet.

Në disa raste ngjashmëria është e pabesueshme, në disa të tjera mund të jetë dhe qesharake – por megjithatë argëtuese. /NGJYRA.COM/

elvis1

1. Elvis Pesley

legend2

2. John Legend

Jay-Z3

3. Jay-Z

tiger4

4. Tiger Woods

Mrs Doubtfire5

5. Zonja Doubtfire

Vladimir Putin6

6. Vladimir Putin

Gandalf7

7. Gandalf

Wallace Shawn8

8. Wallace Shawn

Chris Farley9

9. Chris Farley

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply