Kush thotë që kafshët nuk dinë të dëfrehen…

Mendoni se vetëm njerëzit mund të dëfrehen, të dehen, dhe në fund, të molisur nga lodhja, të përfundojnë të shtrirë në ndonjë skutë të shtëpisë, apo dhe në natyrë…

Nëse po, atëherë keni gabuar keq, sepse edhe kafshët dinë të dëfrehen – së paku, kështu mund të kuptohet nga një fotogaleri që do t’ua sjellim në vijim.

15 fotografi në vijim tregojnë kafshët e përgjumura, që duken sikur kanë kaluar një natë të “çmendur” me shoqërinë e tyre. /NGJYRA.COM/

PUBLISHED by catsmob.com kafshet e dehura 00002 kafshet e dehura 00004 kafshet e dehura 00005 kafshet e dehura 00006 kafshet e dehura 00007 kafshet e dehura 00008 kafshet e dehura 00009 kafshet e dehura 00010 kafshet e dehura 00011 kafshet e dehura 00012 kafshet e dehura 00013 kafshet e dehura 00014 kafshet e dehura 00015

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply