Modelet unike të çantave të shpinës

Ndoshta nuk jeni në shkollë fillore dhe as në shkollë të mesme, megjithatë, një aksesor po ju përcjellë ende që nga ajo kohë. E dini pra, bëhet fjalë për çantën e shpinës.

Çdo vit, fëmijët, e sidomos ata të moshës adoleshente, janë në kërkim të çantave sa më unike të shpinës, që do të ishin dëshmi se ata ndjekin trendet e modës – apo dhe që kanë një stil të veçantë.

canta shpine3

Në kohët moderne, kur gjërat që i bartim me vete vetëm sa janë shtuar në numër dhe madhësi – ndërsa kanë rënduar tejmase xhepat tanë – çanta e shpinës duket një zgjidhje ideale edhe për një pjesë të të rriturve, të cilët çantën e shpinës e konsiderojnë si aksesor të domosdoshëm.

Në vijim ju sjellim disa modele unike të çantave të shpinës për gjeneratat e reja, për dizajnin e të cilave janë kujdesur kreatorët e njohur të modës, por që mund dhe t’ju duken qesharake. /NGJYRA.COM/

canta shpine1 canta shpine2 canta shpine4 canta shpine10 canta shpine9 canta shpine7 canta shpine6 canta shpine5 canta shpine8 canta shpine14 canta shpine12 canta shpine11 canta shpine13canta shpine15

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply