Liria e mediave

Një raport për gjendjen e lirisë së shtypit në botë thotë se Shqipëria dhe Kosova nuk shënuan hapa përpara. Sipas raportit të Freedom House, Kosova sivjet zë vendin e 100-të, krahasuar me pozitën numër 98 që ka mbajtur vitin e kaluar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply