Shqiptarët

Raporti i Credit Suisse llogarit se 74.1% e popullsisë së rritur shqiptare ka më pak se 10.000 $ pasuri. Vetëm 0.5% e popullsisë ka pasuri nga 100.000 deri në 1 milion $.Raporti e vlerëson Shqipërinë me një pasuri totale prej 20 mld $ dhe si një vend që ende nuk ka mundur të dalë nga kthetrat e varfërisë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply