LSHP

Ky vit ka shënuar numër rekord të vizitorëve që nga paslufta në Kompleksin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, e cila u vizitua nga rreth 50 mijë sish, ndërkohë që ka shënuar rritje numri i vizitorëve nga Turqia, Maqedonia dhe Japonia, raporton Zëri.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply