Makinat e së ardhmes…

Nëse do të mund të dizajnonit një makinë të ëndrrave, si do të dukej ajo? Makinat që do t’i sjellim në vijim janë rezultat i ëndërrimtarëve siç mund të jeni dhe ju – të cilët ëndrrën e tyre e kanë shndërruar në realitet.

Pra, e kuptoni, bëhet fjalë për konceptet më të reja të makinave që janë bërë në industrinë e automobilave – që janë krijuar nga imagjinata e bujshme e adhuruesve, respektivisht dizajnerëve të makinave.

Ndoshta ndonjë nga dizajnet që do t’i prezantojmë në vijim, do të përmbushin dhe një pjesë të ëndrrës tuaj – por, sidoqoftë, kjo pritet të jetë e ardhmja e disa prej brendeve më të njohura të makinave në botë. Kënaquni. /NGJYRA.COM/

Mazda Furai

autokoncepti 001

Mazda Kazamai

autokoncepti 002

Toyota Fun Vii

autokoncepti 003

Toyota FT-1

autokoncepti 004

LaMaserati

autokoncepti 005

Renault DeZir

autokoncepti 006

Kia GT4 Stinger

autokoncepti 007

Rinspeed XchangE

autokoncepti 008

Nissan ESFlow

autokoncepti 009

Nissan Land Glider

autokoncepti 010

Honda FCEV

autokoncepti 011

Acura NSX

autokoncepti 012

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply