Tre vjet nëpër botë, në kërkim të lindjes së diellit

Dielli sjell buzëqeshjen në fytyrat e miliona njerëzve, ai e mban të ngrohtë planetin tonë dhe na e falë lumturinë sa herë ta shikojmë atë. Dielli është inspirim për të gjithë njerëzit

Këtë gjë duket se e ka kuptuar shumë mirë edhe fotografi francez, Beboy, i cili për tre vjet me radhë ka udhëtuar nëpër botë për të realizuar fotografi të magjishme të lindjes së diellit.

Fotografitë e tij janë vërtetë magjepsëse, sepse sjellin imazhe të bukura nga të katër anët e botës, të ndriçuara me rrezet e para të diellit.

Një përzgjedhje të këtyre imazheve e ka bërë “Bright Side”, ndërsa ne ju ftojmë të relaksoheni dhe të kënaqeni më këto pamje – pse jo, edhe t’i ndani ato me të dashurit tuaj. /NGJYRA.COM/

Provence, Francë

diell lind 0001

Bangkok, Tajlandë

diell lind 0002

Arizona, SHBA

diell lind 0003

Liqeni Plitvice, Kroaci

diell lind 0004

Paris, Francë

diell lind 0005

Meteora, Greqi

diell lind 0006

Islandë

diell lind 0007

Romë, Itali

diell lind 0008

Paris, Francë

diell lind 0009

Hong Kong

diell lind 0010

Yosemite, SHBA

diell lind 0011

Paris, Francë

diell lind 0012

Shanghai, Kinë

diell lind 0013

Australi

diell lind 0014

Arizona, SHBA

diell lind 0015

Australi

diell lind 0016

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply