Maqedonia

Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë e ka shpallur të përfunduar aksionin policor në Kumanovë, në të cilin u vranë 8 pjesëtarë të saj dhe së paku 14 pjesëtarë të grupit të armatosur që prezantohej si Ushtria Çlirimtare Kombëtare.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply