Marrëveshja me Iranin

Diplomatët iranianë dhe ata perëndimorë thonë se Irani dhe gjashtë fuqitë e mëdha kanë arritur një marrëveshje historike bërthamore. AP citoi një diplomat perëndimor se ka thënë se pengesat përfundimtare janë zgjidhur.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply