Maskat fantastike për ditët e ftohta

Gjatë dimrit të gjithë pëlqejmë të vishemi me rroba të trasha dhe të ngrohta. Një pjesë e njerëzve  madje, preferojnë të mbrojnë dhe fytyrën nga acari – dhe përpos shalleve, ata përdorin dhe baleklavet (balaclava) – një lloj maske që përdorët nga skitarët.

Në të kaluarën, ky lloj i maskës/kapelës zakonisht është prodhuar pa dizajn të spikatur dhe me ngjyrë të zezë. Mirëpo, kohët kanë ndryshuar – dhe kreatorët e modës kanë bërë gjetje interesante edhe për këtë pjesë të veshjes.

Modeli dhe kreatori rus, Tay Salat, ka krijuar disa dizajne unikate dhe interesante të baleklavës, që kombinojnë fytyrën e njeriut me turirin e kafshëve. /NGJYRA.COM/

balaklava 0003 balaklava 0004 balaklava 0006 balaklava 0008 balaklava 0002 balaklava 0001 balaklava 0007 balaklava 0005

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply