MPB

Ministria e Punëve të Brendshme të Kosovës në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare për Menaxhim Kufitar do të plasojë informata në intervale të rregullta lidhur me fluksin dhe kohën e pritjes në hyrje dhe dalje për të gjitha pikat e kalimit kufitar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply