BE

Ministrat e Bashkimit Evropian kanë shprehur përkushtimin e BE-së për të vazhduar procesin e zgjerimit, të cilin e konsiderojnë si kyç në përpjekjet për ndërtimin dhe ruajtjen e paqes, të stabilitetit dhe të prosperitetit në tërë kontinentin e Evropës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply