Ndoshta dhe i keni harruar – por, këta të famshëm janë ende gjallë

Kur në vitin 2014, vdiq ylli i madh i dikurshëm i kinematografisë, Shirley Temple, shumë njerëz ishin turpëruar – sepse kishin menduar se ajo kishte vdekur shumë kohë më parë.

Pra, të jesh i famshëm nuk është garanci që do të jesh gjithmonë në qendër të vëmendjes – sidomos jo nëse për një kohë të gjatë zhdukesh nga sytë dhe vëmendja e publikut.

Ndoshta, ka dhe të famshëm në moshë, të cilët pëlqejnë të kalojnë një pleqëri të qetë, andaj dhe nuk ju mungon shumë të qenit në qendër të vëmendjes. Disa megjithatë, herë pas here janë aktivë edhe në ditët e sotme – por në role jo shumë të vërejtshme.

Të tillë janë dhe këto yje të mëdha të kinematografisë, që do t’i prezantojmë sot, të cilët janë në pleqëri të thellë, por ende në mesin e të gjallëve. A ju kujtohen? /NGJYRA.COM/

14. Zsa Zsa Gabor

yjet antike 001

Kjo aktore, tash 98-vjeçare, për herë të fundit u paraqit në ekran, në vitin 1996.

13. Rhonda Fleming

yjet antike 002

Sirena e viteve të 40-ta dhe 50-ta të shekullit të kaluar, është vitale edhe në moshën 92-vjeçare.

12. George Gaynes

yjet antike 003

Aktori i famshëm nga Akademia Policore, është ende vital, dhe ka mbushur 98 vjet.

11. Doris Day

yjet antike 004

Një prej ikonave të fundit të Hollywoodit të dikurshëm – tashmë ka mbushur 93 vjet.

10. George Kennedy

yjet antike 005

Këtë aktor legjendar, tash 90-vjeçar, mund të njihni mirë, sepse ai është ende aktiv në skenë.

9. Tippi Hedren

yjet antike 014

Përkundër problemeve të shumta shëndetësore, Tippi, 85-vjeçare, herë pas here është ende aktive në kinematografi.

8. Angela Lansbury

yjet antike 006

Dikur e famshme, kjo aktore që disa dekada me radhë, ka pasur vetëm role sporadike. Megjithatë, kjo 90-vjeçare, është ende vitale me shëndet.

7. George Hamilton

yjet antike 007

Siguroshy ju kujtohen rolet e shumta të Georget – i cili në kohën e fundit është paraqitur vetëm në disa emisione televizive, ndërsa tash është 76-vjeçar.

6. Wilford Brimley

yjet antike 008

Musteqoku i famshëm i kinematografisë ka mbushur 81 vjet, përkundër faktit se, që disa dekada lufton me sëmundjen e diabetit.

5. Kirk Douglas

yjet antike ballina

Në vitin 1991 ka përjetuar përplasjen me helikopter, ndërkaq sulmin në zemër, në vitin 1996, por ylli i madh i kinematografisë, Kirk Douglas, tash 98 vjeçar, është ende vital. Përndryshe, ai është babai i aktorit tjetër të famshëm, Michael Douglas.

4. Jerry Lewis

yjet antike 010

Komiku legjendar, përkundër problemeve të shumta shëndetësore, është ende gjallë, ndërsa ka mbushur 89-vjet.

3. Olivia de Havilland

yjet antike 011

Aktorja më e vjetër që ka fituar ndonjëherë çmimin Oscar, Olivia, 99-vjeçare, herë pas here ende gjen angazhim në kinematografi.

2. Sidney Poitier

yjet antike 012

Ky është aktori legjendar që ka bërë histori në kinematografi si afro-amerikani i parë që ka fituar çmimin Oscar për rolin kryesor (1964). Sidney ka mbushur 88 vjet, ndërsa deri vonë ishte aktiv edhe në diplomaci në Japoni.

1. Abe Vigoda

yjet antike 013

Aktori i famshëm nga filmi Kumbara, dy herë ishte shpallur gabimisht i vdekur nga mediet, një herë në vitin 1982 dhe një herë tjetër më 1987 – megjithatë, ai është ende gjallë dhe ka mbushur 94-vjet.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply