Të famshmit në moshën e adoleshencës! Do t’i njihnit?

Me disa prej tyre jemi rritur, disa të tjerë i kemi njohur apo i njohim vetëm në moshën madhore –  ndërsa, disa të tjerë edhe mund të na duken gjithëherë njësoj. Por a është vërtetë kështu?

Bëhet fjalë për njerëzit e famshëm, të cilët kanë ndryshuar shumë nga mosha e adoleshencës, apo dhe kanë mbetur fare të njëjtë – varësisht prej gjykimit të njerëzve.

Në vijim ju sjellim fotografitë e adoleshencës të disa prej yjeve më të mëdha të ekranit (disa prej të cilëve tashmë nuk janë në mesin e të gjallëve) – ndërsa ju vlerësoni se – sa ka pësuar ndryshim pamja e tyre me kalimin e viteve!? /NGJYRA.COM/

adoleshent vip1

Angelina Jolie

adoleshent vip2

Brad Pitt

adoleshent vip3

Jay-Z

adoleshent vip4

George Clooney

adoleshent vip5

Johnny Depp

adoleshent vip6

Robert Downey Jr

adoleshent vip7

Goldie Hawn

adoleshent vip8

Christian Bale

adoleshent vip9

Brooke Shields

adoleshent vip10

Elvis Presley

adoleshent vip11

Steve Buscemi

adoleshent vip13

John Lennon dhe Paul McCartney

adoleshent vip14

Daniel Craig

adoleshent vip15

Jane Fonda

adoleshent vip16

Sofia Coppola

adoleshent vip17

Gwyneth Paltrow

adoleshent vip12

Kate Moss

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply