Nën valët e detit – fotografitë fantastike të realizuara në ujë

Jo shumë njerëz pëlqejnë t’i hapin sytë derisa gjenden në vorbullën e valëve të fuqishme të detit. Edhe më i vogël është numri i atyre që janë të gatshëm të fotografojnë pamjet që krijohen në ato momente – sepse, mendimi i parë që ju bie ndërmend, është dalja sa më e shpejtë mbi sipërfaqen e ujit.

Fatmirësisht, ka dhe trima që kanë guxim të bëjnë një gjë të tillë. Njëri prej tyre është fotografi Mark Tipple, që ka fituar famën botërore duke realizuar fotografi të mahnitshme dhe unikate të ballafaqimit të njerëzve me valët e detit.

Shikojeni në vijim disa fotografi të përzgjedhura nga galeria e tij, e titulluar, “Projekti nënujor”. /NGJYRA.COM/

nen vale001 nen vale002 nen vale004 nen vale005 nen vale006 nen vale007 Documenting life below the surface Documenting life below the surface Documenting life below the surface Documenting life below the surface Documenting life below the surface Documenting life below the surface Documenting life below the surface Documenting life below the surface nen vale016 Shooting the underwater project in the Cook Islands Shooting the underwater project in the Cook Islands nen vale019 nen vale020

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply