Ngjashmëria e habitshme e futbollistëve dhe artistëve

A e keni dëgjuar ndonjëherë thënien që, secili person ka një “kopje” të veten dikund në botë – pra, një person tjetër që ngjan tmerrësisht më të, e të cilin nuk e ka as vëlla e as motër binjak/e?

Ndoshta dhe nuk e keni dëgjuar – por sigurisht keni parë njerëz të panjohur që ngjajnë më dikënd që ju e njihni shumë mirë.

Zakonisht, pra, bëhet fjalë për njerëz të panjohur, por ka dhe raste kur dy persona ngjajnë me njëri tjetrin, ndërsa që të dy janë figura të njohura publike.

Raste të tilla kemi edhe në mesin e futbollistëve që ngjajnë si dy pika uji me fytyra (apo karaktere) të njohura të filmit dhe muzikës. Po të zbuluar se kush janë ata, shikojeni fotogalerinë në vijim.   /NGJYRA.COM/

10. Didier Drogba & Asap Rocky

ngjashmerite 0001

9. Robin Van Persie & Ben Affleck

ngjashmerite 0002

8. Tomas Rosicky & Jared Leto

ngjashmerite 0003

7. Tomas Vermaelen & Jude Law

ngjashmerite 0004

6. David Alaba & Tyler the Creator

ngjashmerite 0005

5. Ezequiel Lavezzi & Rhys Coiro

ngjashmerite 0006

4. Neven Subotic & James Franco

ngjashmerite 0007

3. Michael Ballack & Matt Damon

ngjashmerite 0008

2. Dani Osvaldo & Johnny Depp

ngjashmerite 0009

1. Wayne Rooney & Shrek

ngjashmerite 0010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply