Një aventurë turistike mes kafshëve të egra

Dëshironi të përjetoni një aventurë të paharrueshme turistike, në natyrën e virgjër dhe mes kafshëve të egra – atëherë, kompleksi i shtëpizave, Sarova Salt Lick Lodge, në Keninë Perëndimore, është vend ideal për ju.

Ky eko-kompleks turistik është ndërtuar mes kullosave të egra, ku speciet e ndryshme të kafshëve ushqehen dhe shuajnë etjen e tyre.

Këto shtëpiza janë të ngritura mbi tokë, ndërsa kanë terraca të mëdha – që ju mundësojnë t’i observoni kafshët e egra, derisa ushqehen dhe gjuajnë në kullosat e pafundme, apo dhe shuajnë etjen në puset e afërta.

saltlicklodge 0004

Po ashtu, brenda këtij kompleksi ekzistojnë pasazhe nëntokësore që çojnë drejt bunkerëve të kamufluar – prej të cilëve mund t’i observoni speciet ekzotike të kafshëve.

Salt Lick Lodgeështë pjesë e një rezervati më të madh ku jetojnë kafshët e rrezikuara, si gjirafat, elefantët apo bufalotë – të cilat mund t’i vështroni edhe nga makinat e terrenit.

Restorani dhe bar-kafeja ndodhen në pikën më të lartë të kompleksit të shtëpizave – që posedon 96 dhoma, ndërsa ofron një përjetim të papërsëritshëm për turistët. /NGJYRA.COM/

saltlicklodge 0007 saltlicklodge 0009 saltlicklodge 0008 saltlicklodge 0010 saltlicklodge 0011 saltlicklodge 0012 saltlicklodge 0013 saltlicklodge 0003 saltlicklodge 0002 saltlicklodge 0006 saltlicklodge 0001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply