Një familje, 22 vjet – 23 foto, në vendin e njëjtë, në ditën e njëjtë

Fotografi Zed Nelson ka ndërmarrë një projekt të pazakoshëm. Përgjatë 22 vjetëve me radhë (1991-2013) ai ka fotografuar një familje tre-anëtarëshe, në të njëjtë ditë çdo vit.

Ai ka shfytëzuar çdoherë sfondin e njëjtë dhe dritën e njëjtë, sepse nuk dëshironte ndryshime tjera, por vetëm të prezantonte rritjen (procesin e plakjes) të kësaj familjeje.

Dhe, rezultati i tij është mëse mbresëlënës. Transformimi nga viti në vit është i pabesueshëm, sidomos rritja e fëmijës por dhe stili i njëjtë të cilin e ka ruajtur babai. /NGJYRA.COM/

1991

familja foto 001

1992

familja foto 002

1993

familja foto 003

1994

familja foto 004

1995

familja foto 005

1996

familja foto 006

1997

familja foto 007

1998

familja foto 008

1999

familja foto 009

2000

familja foto 010

2001

familja foto 011

2002

familja foto 012

2003

familja foto 013

2004

familja foto 014

2005

familja foto 015

2006

familja foto 016

2007

familja foto 017

2008

familja foto 018

2009

familja foto 019

2010

familja foto 020

2011

familja foto 021

2012

familja foto 022

2013

familja foto 023

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply