Një ide për apartamentet e vogla

Çdo shtëpi ka veçoritë e saj dhe në një mënyrë zbulon edhe karakterin e pronarit të saj. Shembulli në vijim dëshmon se një apartament i vogël mund të shndërrohet në një shtëpi unike të banimit (58m2) – duke e ndarë hapësirën në dy etazhe.

Elementet që e karakterizojnë këtë apartament – plafoni i lartë, shkallët spirale që çojnë drejt llogjës e cila shfrytëzohet si hapësirë për fjetje, dhe kombinimi i ngjyrave – kontribuojnë në atmosferën e ngrohtë të kësaj hapësire të veçantë.

banesa vogel9

Në përgjithësi, atmosfera e bardhë karakterizohet nga eleganca dhe thjeshtësia, ndërsa ngjyra e portokalltë nga kuzhina dhe elemtentet dekorative i japin gjallëri hapësirës dhe e bëjnë të duket më e madhe. /NGJYRA.COM/

banesa vogel1 banesa vogel3 banesa vogel6 banesa vogel7 banesa vogel5 banesa vogel8 banesa vogel4 banesa vogel10

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply