Një shtëpi e përkryer vikendi

Studioja e arkitekturës dhe e dizajnit, “Hunter Leggitt Studio”, nga Los Angelesi, ka ndërtuar këtë shtëpi vikendi, në shkretërirën buzë liqenit Isabella, për nevojat familjare por dhe të klientëve të tyre.

E dizajnuar për një familje pesë anëtarëshe, kjo shtëpi është mjaft fleksibile për të pranuar deri 10 mysafirë në total.

510-cabin10

Shtëpia e quajtur “510 Cabin” shërben si një shtëpi vikendi  të cilën kompania ““Hunter Leggitt Studio” ua ofron klientët të saj – që zakonisht janë nga rrethina e Santa Monicas.

Shtëpia duket e thjeshtë, mirëpo mjaft moderne, dhe plotëson të gjitha nevojat për një pushim të këndshëm vikendi. /NGJYRA.COM/

510-cabin1 510-cabin3 510-cabin11 510-cabin8 510-cabin6 510-cabin5 510-cabin4 510-cabin10 510-cabin9 510-cabin12 510-cabin13 510-cabin14 510-cabin15

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply