Një shtëpi ideale për pushim

Shtëpia moderne – e quajtur Bluff, të cilën po ua prezantojmë në vijim, është vepër e arkitektit Robert Young.  Atuja kryesore e kësaj vile, që frymon bashkë me natyrën, është druri – që është përdorur si në ndërtimin e jashtëm, ashtu edhe në atë të brendshëm.

Interieri dhe eksterieri në tërësi janë të pushtuar nga druri – ndërsa rregullimi minimalist e bën këtë vilë të përshtatet për mrekulli me natyrën që e rrethon.

Bluff13

Përgjatë gjithë shtëpisë janë të vendosur dritare të mëdha, ndërsa pronarët fatlumë e kanë privilegjin të ulën mbi kanape dhe të shikojnë oqeanin e qetë në largësi.

Kjo vilë ka dy etazhe dhe dy tarraca, që po ashtu janë të punuara nga druri – ndërsa për freskinë verore përkujdeset pishina pranë shtëpisë. /NGJYRA.COM/

Bluff6 Bluff2 Bluff10 Bluff12 Bluff14 Bluff15 Bluff9 Bluff3 Bluff4 Bluff5 Bluff8 Bluff7 Bluff11

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply