Një shtëpi moderne familjare

Në vijim po ua prezantojmë një shtëpi moderne, të projektuar nga studioja arkitektonike Malboeuf Bowie Architecture, që i përket stilit minimalist. Shtëpia është ideuar në atë mënyrë që pronarëve t’u mundësojë mirëmbajtjen sa më të lehtë të saj.

Dizajni i thjeshtë e i butë përputhet në mënyrë të përkryer me interierin e shtëpisë, ndërsa vlerë shtesë asaj i japin ngjyrat e zgjedhura me shije – ku dominojnë ajo gri dhe e bardha, me një nuancë të butë të së kuqes.

shtepia minimal2

Kjo shtëpi gjendet në një lagje të qetë të Seattlet, SHBA, ndërsa projektuesit e saj potencojnë se dritaret janë ato që i kanë dhënë vizurën e nevojshme, bashkë me lidhjen e mirë mes interierit dhe eksterierit.

Shtëpia ka dy etazhe, disa shtesa të ambientit të gjelbër, si dhe ventilim natyror.

shtepia minimal3

Shkallët metalike në kombinim me dru, që lidhin dy etazhet e shtëpisë, i japin asaj një ndikim të lehtë të rregullimit skandinav të hapësirës së banimit. /NGJYRA.COM/

shtepia minimal7 shtepia minimal2 shtepia minimal4 shtepia minimal6 shtepia minimal10 shtepia minimal9 shtepia minimal11 shtepia minimal5

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply