Një shtëpi e rregulluar me shije

Falë detajeve, mobileve, por edhe ndriçimit, e tërë shtëpia, qoftë pjesa e brendshme apo e jashtme e saj, janë një përzierje e modernes dhe tradicionales.

Shtëpia që do t’ua prezantojmë në vijim është përzgjedhur nga Flodeau, si një shtëpi e rregulluar me stil dhe me shije.

shtepia shije2

Materiali kryesor i përdorur nga dizajnerët është druri – gjë që i jep gjithë hapësirës dimensionin e rehatisë dhe ngrohtësisë.

Falë ngjyrave dhe elementeve të drurit, në disa momente, brenda kësaj shtëpie mund të ndjeni një atmosferë nostalgjie.

Përkundër faktit se ndeshemi me një hapësirë të kufizuar – mund të thuhet se kjo shtëpi është shumë e rehatshme për jetë. /NGJYRA.COM/

shtepia shije2 shtepia shije3 shtepia shije4 shtepia shije5 shtepia shije6 shtepia shije10 shtepia shije9 shtepia shije7 shtepia shije8 shtepia shije12 shtepia shije11

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply