Një shtëpi përrallore në Beverly Hills

E ndërtuar në Beverly Hills të Los Angelesit, kjo shtëpi duket si pjesë e ndonjë përralle. Shtëpia ka një kopsht të rregulluar me shije, me disa nivele, ndërkaq peizazhi që e rrethon është vërtetë mahnitës.

Natyra e kësaj zone ishte ajo që ka diktuar punën e ndërtuesit Richard Papalian, dizajnerit Michael Palumbo dhe arkitektit Marc Whipple. Kështu, ata realizuan këtë objekt që flet njëzëri me ambientin që e rrethon.

beverly hills shtepia2

Shtëpia ka insolim të mjaftueshëm, pasi që një pjesë e madhe e saj përshkohet nga qelqi, ndërkaq lidhshmëria në mes të hapësirave brenda saj është po ashtu mbresëlënëse.

Interieri i shtëpisë është tejet modern, që fillon me qëndrim ditor të hapur, por dhe plot hapësira intime. Ndërkaq, krahas kopshtit të bukur dhe peizazhit mahnitës, shtëpia posedon dhe një pishinë unikate për relaks.

beverly hills shtepia3

Për më shumë, shikoni fotot në vijim – që mund t’ju kthejnë në kujtesë dhe serialin e famshëm, “Beverly Hills”. /NGJYRA.COM/

beverly hills shtepia4 beverly hills shtepia5 beverly hills shtepia7 beverly hills shtepia9 beverly hills shtepia10 beverly hills shtepia6 beverly hills shtepia11 beverly hills shtepia18 beverly hills shtepia17 beverly hills shtepia8 beverly hills shtepia14 beverly hills shtepia15 beverly hills shtepia16 beverly hills shtepia19 beverly hills shtepia13 beverly hills shtepia20 beverly hills shtepia12 beverly hills shtepia21 beverly hills shtepia24 beverly hills shtepia22 beverly hills shtepia23 beverly hills shtepia25

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply