Njerëzit “e çmendur” që nuk i frikësohen vdekjes

Njerëzit gjatë jetës ballafaqohet me lloj-lloj sfidash por, gjithherë, përpiqen që t’i përballojnë ato me sukses si dhe t’u shmangen rreziqeve për jetën e tyre. Kjo vlenë për shumicën e njerëzve, megjithatë, jo për të gjithë…

Një numër njerëzish janë të varur nga adrenalina dhe nuk përtojnë të rrezikojnë jetën e tyre, vetëm për ta përmbushur atë nevojen e brendshme shpirtërore. E, këta njerëz zakonisht merren me sporte ekstreme…

Në vijim ju sjellim një fotogaleri të njerëzve, që neve “frikacakëve” të zakonshëm – e që jemi shumicë – na duken sikur persona të cilëve “jeta u është bërë bajat”. /NGJYRA.COM/

adrenalina 0001 adrenalina 0002 adrenalina 0005 adrenalina 0006 adrenalina 0007 adrenalina 0008 adrenalina 0010 adrenalina 0012 adrenalina 0013 adrenalina 0015 adrenalina 0016 adrenalina 0017 adrenalina 0020 adrenalina 0021 adrenalina 0004 adrenalina 0003 adrenalina 0011 adrenalina 0009 adrenalina 0014 adrenalina 0018 adrenalina 0024 adrenalina 0023 adrenalina 0022 adrenalina 0025 adrenalina 0026 adrenalina 0027 adrenalina 0028 adrenalina 0029 adrenalina 0030 adrenalina 0031 adrenalina 0032 adrenalina 0033 adrenalina 0034 adrenalina 0035

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply