Edhe kështu transportohen mallrat

Në shumicën e shteteve të zhvilluara, sidomos ato perëndimore, mallrat dhe gjësendet transportohen me trena, anije apo dhe me kamionë. Mirëpo, në vendet ku këto mjete mungojnë ose janë të paqasshme për një pjesë të popullsisë – njerëzit duhet të tregojnë më shumë kreativitet dhe të punojnë sipas parimit “gjindu”.

Në vijim ju sjellim një fotogaleri – të realizuar nga Reuters, ndërsa të përzgjedhur nga Business Insider – që tregon se si i transportojnë mallrat e tyre njerëzit në pjesët më të varfëra të planetit, duke shfrytëzuar lloj-lloj mjeti transportues si: varka, biçikleta, vetura, kafshë shtëpiake, mjete etj.

transporti RE21

Fotografitë janë realizuar në Indi, Brazil, Bangladesh, Mauritani, Kinë, Afganistan, Mianmar, Somali, Pakistan, Sri Lankë, Egjipt, Spanjë dhe Marok. /NGJYRA.COM/

transporti RE19 transporti RE18 transporti RE17 transporti RE16 transporti RE15 transporti RE14 transporti RE13 transporti RE12 transporti RE11 transporti RE10 transporti RE9 transporti RE8 transporti RE7 transporti RE6 transporti RE5 transporti RE4 transporti RE3 transporti RE1 transporti RE20

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply