Nuk do të besoni se në çfarë shkalle ka arritur ndotja e ambientit në Kinë

Me rritjen e madhe ekonomike, shteti më i populluar në botë, Kina, po ballafaqohet me një problem shumë serioz, ndotjen enorme të ambientit. Po ashtu Kina, njihet si vendi me ajrin më të ndotur në botë.

Ndotja e ambientit që ka kapluar këtë shtet, ka bërë që shumë ujëra të bëhen të papijshëm, ndërsa janë regjistruar dhe shumë raste të fëmijëve të lindur me të meta.

Autoritetet e këtij shteti tashmë kanë ndërmarrë masa emergjente për të përmirësuar sadopak gjendjen, mirëpo do të nevojitet goxha kohë që ambienti në Kinë të kthehet në binarë të shëndoshë.

Fotogaleria që do t’ua sjellim në vijim dëshmon se – rritja ekonomike bartë dhe pasojat e saj – ndërsa efektet e saj do të ndjehen edhe për shumë kohë. /NGJYRA.COM/

kina ndotja amb 0001 kina ndotja amb 0002 kina ndotja amb 0003 kina ndotja amb 0004 kina ndotja amb 0005 kina ndotja amb 0006 kina ndotja amb 0007 kina ndotja amb 0008 kina ndotja amb 0009 kina ndotja amb 0010 kina ndotja amb 0011 kina ndotja amb 0012 kina ndotja amb 0014 kina ndotja amb 0015 kina ndotja amb 0016 kina ndotja amb 0017 kina ndotja amb 0018 kina ndotja amb 0019 kina ndotja amb 0020 kina ndotja amb 0021 kina ndotja amb 0022 kina ndotja amb 0023 kina ndotja amb 0024 kina ndotja amb 0025

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply