Papunësia

Niveli i lartë i kredive me probleme në Shqipëri pengon dhe kufizon shërimin e ekonomisë, thekson Standard & Poor’s. Po ashtu theksohet se, papunësia është rritur me 3% në Shqipëri.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply