Papunësia

Normat e larta të papunësisë në Kosovë, sipas ekspertëve të çështjeve ekonomike, duhet të jenë një alarm për Qeverinë e Kosovës. Të dhënat zyrtare që flasin për papunësi 30% qind, sipas tyre nuk janë reale dhe mund të ketë kaluar 50 %, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply