Për 15 vjet, 1500 vrasje në Kosovë

Vrasjet në Kosovë kanë shtuar pasigurinë dhe frikën te qytetarët e Kosovës.Vetëm gjatë këtyre muajve të këtij viti kanë ndodhur 23 vrasje, të cilat kanë sfiduar sistemin e sigurisë dhe drejtësisë në vend.Vitin e kaluar në këtë periudhë kanë ndodhur 11 vrasje, për dallim nga ky vit i cili përfshin 21 vrasje vetëm në këtë shtatë mujor.Ndërsa, brenda 15 vjet të pasluftës në Kosovë, përkatësisht, nga 99 e deri në 2014 kanë ndodhur rreth 1500 vrasje të motiveve të ndryshme, raporton KlanK.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply