Pikturat e pabesueshme te Linnea Stridit

Linnea Strid është një artiste me nam nga Suedia, e specializuar në pikturimin e figurave të njerëzve dhe ujit, njëkohësisht. Ajo pikturon njerëzit e zakonshëm, emocionet e të cilëve arrin t’i mbyllë me mjeshtri brenda një momenti të caktuar.

Uji ndërkaq, që shoqëron secilin portret të saj realist, paraqet ndryshimet ne jetën e njerëzve, rutinën, vdekjen por dhe rilindjen. Në secilën pikturë të saj, uji ka kuptim të ndryshëm – varësisht prej kontekstit.

Se për çfarë artiste bëhet fjalë, mund të shikoni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

Linnea Strid15 Linnea Strid12 Linnea Strid11 Linnea Strid18 Linnea Strid9 Linnea Strid8 Linnea Strid7 Linnea Strid6 Linnea Strid5 Linnea Strid4 Linnea Strid1 Linnea Strid2 Linnea Strid3 Linnea Strid10 Linnea Strid13 Linnea Strid14 Linnea Strid16 Linnea Strid17 Linnea Strid19 Linnea Strid21 Linnea Strid23 Linnea Strid22 Linnea Strid24

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply