Playboy

Revista Playboy do të ndalojë publikimin e fotografive të grave nudo dhe do të vazhdojë të shfaqë gratë në poza provokuese. Pronarët e revistës kanë thënë se interneti e ka bërë lakuriqësinë të vjetëruar dhe se revistat pornografike nuk janë më të qëndrueshme komercialisht.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply