Polarizimi i skenës politike

Ngjarjet në Kuvendin e Kosovës, sërish kanë treguar se ka një tensionim të skajshëm të raporteve ndërmjet pushtetit dhe opozitës në atë shkallë që tashmë është vështirë të menaxhohet dhe të gjendet një zgjidhje për të dalë jashtë këtij konflikti. Deputetët e opozitës sërish hodhën gaz lotsjellës në Kuvend, pozita i suspendoi ata, ndërsa disa prej tyre u arrestuan nga policia.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply