Populli

Kuvendi i Kosovës më në fund arriti të mbajë një seancë, ndonëse nën tensione dhe fishkëllima nga deputetët opozitarë.Në sallë u hodh edhe gazi lotsjellës nga ana e partisë politike në opozitë, Lëvizjes Vetëvendosje.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply