Portretet e mahnitshme të realizuar me laps nga autorja anonime

Njerëzit e talentuar në ditët e sotme bëhen shumë shpejt të famshëm, dhe atë falë internetit dhe rrjeteve sociale. Një artiste që ka pushtuar zemrat e njerëzve në botën mbarë është dhe italiania, Kim Hrm-h, e cila realizon portrete të mahnitshme me laps.

Punimet e saj duken shumë reale dhe ngjasojnë me fotografitë bardh e zi. Ndërkaq, ajo ka realizuar portretet e njerëzve të famshëm si, Joe Odagiri, Ray, Albert Einstein, Katy Perry, George Clooney, Marilyn Monroe, Bob Marley dhe shumë të tjerë.

Artistja që dëshiron të mbetet anonime dhe që nënshkruhet vetëm me emrin artistik, Kim Hrm-h, tashmë është shndërruar në inspirim për shumë të rinj të talentuar anëmbanë botë, që duket sikur është dhe mision i saj.

Në vijim ju sjellim disa punime të përzgjedhura të Kim Hrm-h. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

Kim Hrm-h 007 Kim Hrm-h 006 Kim Hrm-h 002 Kim Hrm-h 001 Kim Hrm-h 010 Kim Hrm-h 004 Kim Hrm-h 005 Kim Hrm-h 011 Kim Hrm-h 008 Kim Hrm-h 003 Kim Hrm-h 009 Kim Hrm-h 012 Kim Hrm-h 013

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply