Portretet karizmatike të shtazëve

Fotografi i njohur londinez, Tim Flach, ka prezantuar punën e tij shtatëvjeçare në një libër me portrete të shtazëve, të titulluar “More Than Human”. Në këto portrete, Tim zbulon karizmën, të cilën – krahas njerëzve – e posedojnë dhe shtazët.

Shumicën e këtyre veprave unike, Tim i ka realizuar pas një pune të mundimshme në studion e tij – ku ka punuar me ekspertët e shtazëve, pronarët e tyre, madje duke e përshtatur dhe muzikën për mysafirët e tij që i fotografonte.

Tim Flach7

Si rezultat i kësaj pune të zellshme, ne sot mund t’i shohim këto portrete të mrekullueshme të shtazëve – që dëshmojnë se edhe ato kanë karizmën dhe personalitetin e tyre. /NGJYRA.COM/

Tim Flach27 Tim Flach23 Tim Flach22 Tim Flach19 More Than Human ? Tim Flach Tim Flach2 Tim Flach5 Tim Flach6 Tim Flach15 Tim Flach17 Tim Flach25 Tim Flach20 Tim Flach8 Tim Flach26 Tim Flach16 Tim Flach4 Tim Flach1 Tim Flach18 Tim Flach21 Tim Flach24

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply