Qëndroni e veshur dhe hiqjani trurin me 10 veprime!

Edhe pse rrobat gjatë eksitimit janë krejtësisht të panevojshme, nganjëherë një copë rrobe apo ca më shumë mund të zgjojnë marrëdhënien dhe ta eksitojnë edhe më shumë partnerin.

1. Për fillim partneri vetëm le ta kthejë pak shikimin drejt gjoksit apo brekëve tuaja. Edhe sytjenat dhe getet mund të eksitojnë shumë meshkujt.

2.  Lidhjani sytë me kravatë. Meshkujt janë shumë kureshtarë dhe mezi presin të mësojnë për  veprimin pasues.

strip333

3. Vishni rroba nga sateni apo mëndafshi (drejtpërdrejt në trup), hipni sipër me tërë trupin dhe rrëshqitni lehtas nëpër trupin e tij lakuriq.

4. Zbërthejani pantallonat, por mos lejoni t’i zhveshë. Ngadalë futeni dorën në vrimën e brekëve të tij dhe nxirrjani jashtë penisin. Ofroni kënaqësi të paharrueshme dhe të jeni të sigurta më as që do të vërejë se a keni ndonjë copë rrobe të veshur apo jo.

5. Vishni sutjena të cilat zbërthehen nga pjesa e përparme. Mu para se të përjetoni orgazmën zbërthejeni sutjenën dhe lironi gjoksin tuaj. Jini të sigurta që do t’i pëlqejë shumë dhe do të përjetoni bashkërisht orgazmën.

6. Nëse jeni çapkëne, merrni rripin e tij dhe jepjani disa të rëna të lehta në vithe.

7. Me sutjena lidhjani leqet e këmbëve. Kështu do të merrni kontrollin mbi veprimet e mëtejshme, mirëpo veç kësaj, femrat dominuese eksitojnë pa masë meshkujt.

strip44444

8. Derisa të dytë keni të veshura rrobat e brendshme, uluni në prehër të tij. Me lëvizje të harmonizuara lëvizni para-prapa, derisa të lodheni. Pastaj zhvishuni dhe lejoni vetes një seks të zjarrtë.

9. Mos e lejoni që para seksit ta zhvesh kanotierën. Gjatë kohës së përjetimit të orgazmës mu në mes të gjoksit të tij kapeni fuqishëm për kanotiere në atë mënyrë që kanotiera të puthitet për trupin e tij. Pastaj tërhiqeni nga vetja dhe përjetoni ngrohtësinë e trupit të tij. Me siguri edhe ai nuk do të qëndrojë indiferent.

10. Derisa jeni sipër, shumë-shumë ngadalë zhvishjani brekët dhe qëndroni në krahë të tij. Kështu do t’ia bëni me dije që asnjë sekondë më tepër nuk mund të përballoni pa qëndruar mbi trupin e tij. /NGJYRA.COM/

strip2222

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply