Radiatorët modernë për shtëpinë tuaj

Radiatorët janë elementë të rëndësishëm të interierit në shtëpinë tuaj. Pos që shërbëjnë për t’i ngrohur hapësirat e brendshme – me një dizajn të bukur – ata mund të integrohen shumë mirë si pjesë dekorative e hapësirës banuese.

Radiatorët e dikurshëm kanë pasur dizajn të njëjtë, por, sot, dizajnet e tyre mundësojnë që ata të jenë pjesë e hijeshisë në shtëpinë tuaj.

radioator777

Në treg mund të gjeni radiatorë në formë të hojës së mjaltit, pastaj në formë të pikturës, në formë të qeseve të ndryshme, në formë të djathit, në formë të katërkëndëshit, në formë të spiraleve etj. etj.

Ka dhe shumë stile të ndryshme të radiatorëve me dizajn të mahnitshëm dhe ngjyra të ndryshme të cilët do të përshtateshin për mrekulli në çdo dhomë të shtëpisë suaj.

radioator555

Në vijim ju sjellim një koleksion të dizajneve të mrekullueshme të radiatorëve që do t’ju lënë pa frymë. /NGJYRA.COM/

radioator10 10 10 radioator17 radioator12 12 12 radioator13 13 13 radioator120 radioator19 radioator333 radioator422 radioator444 radioator666 radioator888 radioator999 radioator212121 radioator212444 radioator2121212 radioator322 radioator232 radioator222 radioator15 15 radioator21 radioator23 radioator111

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply