Rezidenca angleze në New Orleans

Kjo rezidencë është ndërtuar në New Orleans, në Massachusetts të SHBA-ve. Ajo është projektuar nga kompania amerikane nga Bostoni ‘ZeroEnergy Design’.

Shtëpia ekologjike është e ndërtuar në natyrë si një lloj shtëpie për pushime vikendi – ndërsa ofron një hapësirë relaksi të rregulluar sipas stilit të kombinuar, modern dhe tradicional.

shtepia NO13

Shtëpia ka hapësira të mjaftueshme për relaks, ndërsa interieri i saj është rregulluar me shije, ku po ashtu paraqitet një gërshetim i stileve, i atij të dikurshëm dhe i stilit të sotëm, respektivisht modern. /NGJYRA.COM/

shtepia NO9 shtepia NO8 shtepia NO6 shtepia NO15 shtepia NO16 shtepia NO17 shtepia NO18 shtepia NO14 shtepia NO11 shtepia NO3 shtepia NO4 shtepia NO2 shtepia NO1 shtepia NO12 shtepia NO7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply