Rezidenca Ellis – një vilë e integruar për mrekulli me natyrën

Rezidenca Ellis, e ndërtuar në ishullin Bainbridge të Washington-it, u dizajnua nga kompania “Coates Design”. Objekti ka pamje të jashtme shumë mikpritëse, me hapje të mëdha, ku vijnë në dukje elemente kontrasti – siç janë guri dhe druri.

Të gjitha këto e bëjnë këtë rezidencë të integrohet për mrekulli në mjedisin e bukur natyror që e rrethon.

Ellis shtepia4

Rezidenca Ellis në fakt është një vilë e vjetër e rinovuar. Për të ngritur ndërtesën aktuale, arkitektët kanë përdorur më shumë se 80% të materialeve ekzistuese të shtëpisë së dikurshme.

Për më tepër, projekti ka shumë karakteristika të qëndrueshme, siç janë sistemet gjeotermale, ngrohje me sistem qendror, si edhe sistemet solare për ngrohje të ujit, të cilat sigurojnë një konsum të ulët të energjisë elektrike. /NGJYRA.COM/

Ellis shtepia9 Ellis shtepia11 Ellis shtepia3 Ellis shtepia5 Ellis shtepia6 Ellis shtepia2 Ellis shtepia14 Ellis shtepia13 Ellis shtepia12 Ellis shtepia7 Ellis shtepia1 Ellis shtepia8 Ellis shtepia15 Ellis shtepia16

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply