Rubla

Vlera e rublës ruse kundër dollarit dhe euros ka vazhduar rënien, përkundër përpjekjeve të Rusisë për ta forcuar atë, duke e rritur shkallën e kamatave për 1%, gjatë ditës së djeshme. Kjo ishte rritja e pestë e shkallës së interesit në Rusi gjatë këtij viti.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply