Seksi i mëngjesit!

Shumë meshkuj në mbrëmje në shtrat thjesht flenë. Lexoni për çka në mbrëmje nuk kemi dëshirë të bëjmë seks dhe kur dëshirojmë ta bëjmë!

Faktor i rëndësishëm i seksualitetit mashkullor është hormoni mashkullor i quajtur testosteron. Është e njohur që tajitet në raport me bioritmin tonë ditor.

Niveli më i madh i testosteronit te meshkujt është në mëngjes, ndërkaq më i ulëti në mbrëmje.

shtrat veshi1

Prandaj, të gjitha femrat që afshi i kaplon në mbrëmje dhe do të përpëliten deri vonë natën, mund t’i ankohen nënës natyrë.

Meshkujt thjesht nuk janë të gatshëm në mbrëmje dhe për të nuk janë fajtorë.

Shumë më mirë është të shfrytëzohet ereksioni i mëngjesit dhe të fillohet dita me orgazëm madhështor. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply