Shqiptarët në ISIS

Tetë shqiptarë janë vrarë në Irak. Nga një sulm ajror në Irak janë vrarë 11 terorristë, 8 prej të cilëve janë shqiptarë. Më së shumti ka nga Kosova 8 prej tyre, njëri nga Maqedonia dhe një nga Shqipëria, kanë raportuar mediat të shtunën.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply