Shtëpi të gatshme të ëndrrave

“Rezidenca Coodo” është objekt modular i parafabrikuar, i dizajnuar nga byroja projektuese Coodo nga Sllovenia, ndërsa paraqet mënyrën më të mirë të thjeshtësimit të ndërtimit.

Nëse keni nevojë për zyrë, studio, pavijon, shtëpi pushimesh apo dhe shtëpi të përhershme banimi, Coodo ka zgjidhje për ju.

coodo3

Shtëpinë e ëndrrave tuaja mund ta porosisni me njësi të ndryshme modulare – varësisht nga numri i anëtarëve të familjes dhe hapësirat që ju nevojiten.

Kombinimi i këtyre njësive mund të bëhet në mënyrë horizontale dhe atë vertikale.

Secila njësi paraqet hapësira të caktuara si, qëndrimin ditor, banjën, utilitin, kuzhinën, dhomat e gjumit si dhe shkallët.

coodo21

Ato janë të kompletuara me të gjitha instalimet e nevojshme dhe mjafton vetëm të montohen dhe të hyjnë në përdorim menjëherë.

Përparësia e sistemit të njësive modulare Coodo, është se mund të montohen në çdo terren. /NGJYRA.COM/

coodo16 CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80 coodo20 coodo19 coodo18 coodo3 coodo4 coodo5 coodo6 coodo7 coodo8 coodo9 coodo17 coodo10 coodo13 coodo14 coodo22 coodo15 coodo12 coodo2 coodo1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply