Shtëpia e mahnitshme buzë ujëvarës

Ideja kryesore e projektuesve të shtëpisë që po ua prezantojmë sot, ka qenë që – të ketë vizura të shumta që nga momenti i arritjes para saj, duke krijuar një gamë të hapësirave të ndryshme – që të gjitha të lidhura përgjatë aksit të terrenit.

Shtëpia Vaucluse e projektuar nga arkitektët e studios së Bruce Staffordit është vendosur në një vend të ngushtë, me ujëvarë në njërën anë dhe park, përgjatë pjesës veriore të saj.

shtepia ujevara6

Kjo rezultoi në një mori kopshtesh dhe lëvizjesh volumetrike derisa arrin buzë pishinës. Ndërkaq, oborri dhe hapësira e dyfishtë e banimit mundëson vizura mahnitëse.

Përdorimi i materialeve natyrore ishte dhe thelbi i projektit, pasi që klientët kërkonin një hapësirë të ngrohtë dhe estetike. /NGJYRA.COM/

shtepia ujevara5 shtepia ujevara3 shtepia ujevara2 shtepia ujevara7 shtepia ujevara8 shtepia ujevara9 shtepia ujevara13 shtepia ujevara14 shtepia ujevara15 shtepia ujevara12 shtepia ujevara11 shtepia ujevara10

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply