Shtëpia e quajtur “Casa N”

Shtëpia e quajtur “Casa N” është dizajnuar nga kompania arkitektonike Agraz Arquitectos, ndërsa ndodhet në Guadalajara të Meksikës.

Para kësaj shtëpie ndodhet një kopsht gjigant, i cili lidhet për mrekulli me interierin. Ndërsa, gjelbërimi, tarraca dhe tri nivelet e saj, janë vetëm disa nga gjërat që e veçojnë këtë shtëpi në sytë e njerëzve.

shtepia N14

Në bodrum ndodhet garazhi si dhe ‘dhoma për argëtim” (e quajmë të tillë edhe pse nuk është përcaktuar se për çfarë argëtimi bëhet fjalë), ndërsa në përdhese ndodhen kuzhina, tryezaria, qëndrimi ditor… Një kat më lartë ndodhen tri dhoma të gjumit.

Edhe interieri është punuar sipas stilit modern, ku janë përzgjedhur mobile të reja, kualitative etj. /NGJYRA.COM/

shtepia N11 shtepia N8 shtepia N2 shtepia N12 shtepia N19 shtepia N18 shtepia N17 shtepia N16 shtepia N15 shtepia N13 shtepia N10 shtepia 5 shtepia N20 shtepia N3 shtepia N9 shtepia N6 shtepia N4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply