Shtëpia në formë të resë në Australi

Nëse asnjëherë nuk keni jetuar në qiell atëherë shtëpia në formë të resë do t’ua plotësojë këtë dëshirë. Bëhet fjalë për një vilë historike në Melbourn të Australisë, e cila është rinovuar e stër-rinovuar gjatë shekullit të kaluar.

Sot, falë punës së dizajnerit McBride Charles Ryan, kjo shtëpi duket për mrekulli. Qëndrimi i shtuar ditor, tashmë i ri, ka pamjen e një reje të kthyer kah jugu, ndërsa para saj gjendet një pishinë e bukur.

shtepia re7

Po ashtu kjo shtëpi ka shtrirje shumë të mirë gjeometrike – dhe nëse shikohet nga oborri, duket sikur po jetoni brenda resë. Pjesa tjetër e shtëpisë ka mbetur e pandryshuar, duke e ruajtur pamjen historike, që përputhet në tërësi me shtëpitë tjera të lagjes.

Pjesa e përparme e shtëpisë, si dhe qëndrimi i shtuar ditor, kanë lidhshmëri me pjesën fundore të saj, kuzhinën – që duket sikur të ishte zemra e shtëpisë – ndërsa ngjyra e kuqe është në kontrast të qëllimshëm me muret e bardha të shtëpisë. /NGJYRA.COM/

shtepia re12 shtepia re1 shtepia re9 shtepia re5 shtepia re3 shtepia re2 shtepia re4 shtepia re13 shtepia re7 shtepia re11 shtepia re8

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply