Shtëpia inspiruese “në pemë”

Duket si një ‘shtëpi në pemë’, por nuk është e tillë. Kjo shtëpi është projektuar nga kompania “KAA Design Group”, arkitektët dhe dizajnerët e së cilës e kanë pagëzuar me këtë emër.

Kjo shtëpi është ndërtuar pranë Plazhin Manhattan, ndërsa paraqet një kombinim të përkryer të eksterierit estetik dhe interierit magjepsës.

shtepia ne peme9

Interieri dominohet nga druri, betoni dhe qelqi, ndërsa ofron një pamje të mahnitshme drejt hapësirës që e rrethon. /NGJYRA.COM/

shtepia ne peme7 shtepia ne peme6 shtepia ne peme1 shtepia ne peme8 shtepia ne peme5 shtepia ne peme4 shtepia ne peme3 shtepia ne peme2 shtepia ne peme10

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply