Shtretër të jashtëzakonshëm për fëmijë

Pasi që fëmijët kurrë nuk pushojnë së imagjinuari botën e tyre përplot kështjella, princesha, vetura, shtëpi të jashtëzakonshme… ju sjellim disa dizajne të shtretërve që ëndrrat e tyre i bëjnë realitet.

Përderisa imagjinata e fëmijëve fillon mu nga shtrati – atëherë le t’ju krijojmë një privatësi ku ata me dëshirë do ta kalonin kohën në botën e tyre imagjinare.

shtrati-femije19

Sot, shumë mobilieri sjellin dizajne atraktive për dhomat e fëmijëve, ku shtrati padyshim që ka vëmendjen kryesore dhe kjo është arsyeja pse ju kemi sjellë pikërisht disa dizajne të shtretërve me stile dhe forma nga më të ndryshmet.

Natyrisht, që vajzat gjithmonë janë të pasionuara pas princeshave, dhe kjo është arsyeja pse ato ëndërrojnë një shtrat në formë të kështjellës, karrocës…, dhe zakonisht këto modele të shtretërve janë me ngjyra të buta si e roza dhe e vjollca.

shtrati-femije8

Ndërsa për djemtë kemi zgjedhur shtretërit që përngjajnë në vetura, të cilat asnjëherë nuk janë të mërzitshme, pastaj anije, etj.

Përveç kështjellave për vajza, dhe veturave për djem, për fëmijët tuaj kemi zgjedh edhe dizajne tjera të shtretërve, që mund të shfrytëzohen për të dyja gjinitë dhe janë po ashtu shumë atraktive. /NGJYRA.COM/

shtrati-femije15 shtrati-femije7 shtrati femije1 shtrati femije3 shtrati-femije10 shtrati-femije12 shtrati-femije17 shtrati-femije20 shtrati-femije21 shtrati-femije22 Colorful Interior Design For Kids Bedroom shtrati-femije18 shtrati-femije11 shtrati femije5 shtrati femije2 Beautiful Children Bedroom Interior Design shtrati-femije9 shtrati-femije14 shtrati-femije13

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply